Doelgroep

Doelgroep

@Robin richt zich op het bedrijfsleven/organisaties en zijn medewerkers. Ik kan in een traject het personeel begeleiden maar ook een energizer verzorgen tussen het vergaderen door of als start, onderbreking of afsuiting van een heisessie. Wat je wenst.

Daarnaast organiseer ik ook voor particulieren regelmatig clinics met open inschrijving.

icon_doelgroep
icon_begeleiding

Begeleiding

@Robin kan jou of je medewerker(s) begeleiden in het zorgen voor verandering op fysiek/mentaal gebied. In een gesprek maak ik een plan van aanpak dat zal leiden naar een concreet geformuleerd doel. Ik kan dit op locatie verzorgen maar je kan ook naar mij toekomen.

Aanpak / Wat doe ik anders

De meeste aanbieders van training zijn óf gespecialiseerd in fysieke/mentale training of teamtraining. Wat mij anders maakt is dat ik de benodigde kennis heb van alle bovengenoemde onderwerpen en de onderlinge verbanden daarin.

@Robin - wellicht een nieuwe naam - maar er is sprake van jarenlange ervaring in het geven van fysieke en mentale trainingen, aan oa gespecialiseerde eenheden binnen politie en defensie, professionele vechtsporters maar ook individuele begeleiding.

@Robin heeft naast zijn CIOS, en fitness opleidingen de 'train de trainers'-opleiding mentale training gevolgd. Hij heeft ook bij Windesheim zijn coach opleiding gehad en heeft een opleiding op gebied van voeding en van stressmanagement gedaan.

icon_aanpak